Bibbis Bod

søndag 27. februar 2011

Snille piker...

Ny kjøleskapsmagnet med en morsom tekst og bilde....
Ikke noe spesielt godt bilde, måtte ta det litt på skrå, siden blitsen ble reflektert.




Ha en fin kveld...

fredag 25. februar 2011

Melkekartong



En liten vertinnegave brettet som en melkekartong (Sizzix). Vinduene er stanset ut  med en Spellbinders die, av acetat og preget med en Cuttlebug folder. Papiret er Tilda Design og pyntet med clips, bling, scrappers floss, tag/taglomme (Sizzix), charms, sommerfugl stempel/punch (Martha Stewart), bånd, mullberry rose. Blondkanten er også en bord punch fra Matha Stewart, blekket er Distress Victorian Velvet og teksten fra Papirloftet





Ha en fin fredags kveld...

Swing kort


Hadde et kurs på onsdag med noen hyggelige damer og det første kortet vi laget var et swing kort. Papir fra Vivi Gade, stemplet hjørne (Stampendous) og svampet alle kanter med Walnut Stain. Pyntet med bling, bånd og mullberry rose. Bildet er også Vivi Gade Design.



Telys eske




Det neste vi laget var en eske med 4 telys på rad. Svampet alle kanter med Walnut Stain, stemplet swirl, ( Memory box) og tekst (Kort og Godt) med samme blekket, pyntet med halvperler, bånd, charms og paperfloss. Tagen med tekst er også fra Kort og Godt.



Napkin fold

Det siste kortet var et "napkin fold" kort som det er en del bretting på. Jeg laget en enkel utgave siden det ville tatt for mye tid med alle "trekantene" som skulle svampes om vi skulle fylle ut alle. Her har vi brukt Distress Pumice Stone som er en fin og "myk" farge til hvitt. Bord punch fra Martha Stewart og Vivi Gade papir.





søndag 20. februar 2011

Kurskort i vintage


Hadde et kurs i vintage kort i dag med noen kjekke og flinke damer!
Det første vi laget var et Easel kort med Maia Design sine nyyyydelige papirer. Stemplet Swirl (Hero) og hjørner (Stampendous)  med Walnut stain. Pyntet med blonde, mullberryroser, halvperler, maskinsøm og en diecut (Sizzix) til en hilsen. Rammen er fra Kort og Godt. Alle kanter er svampet med Walnut stain og  revet opp litt.


Brunt herre vintage kort

På dette kortet har vi aller først embosset hjørnene i klar embossing før vi rev panelet og  svertet/svampet alle kanter med Vintage photo/Walnut stain.  Skinnjakken (Kort og Godt) dro vi ut med vannpensel, på tagen stemplet vi noter ( Stampabillities), og en gammel bokside under.
Billetten med tekst kommer fra Kreativ Hobby. Pyntet med knapper, bånd, brads og stiftemaskin.


Kurskort lilla


 Det siste kortet var i lilla og med Maia Design sine utrolig lekre ark. Vi rufset opp kantene, stemplet noen hjørner, punchet ut en blonde stripe/sommerfugl med Martha Stewart sine puncher. Pyntet med bånd, charms, bling og tilslutt glimmermist over det hele.



Ha en fin søndagskveld...

tirsdag 15. februar 2011

søndag 13. februar 2011

Morsdag!

Det er morsdag og min kjære Mamma fortjener også en liten oppmerksomhet.
Jeg har laget en "pizza" eske etter målene på sjokoladen som har plass inni. Pyntet med Maja papirer, gammelt bilde, charm, bånd, halvperler, mullberry roser, tag, blonde, eyelet, paperfloss og et hjerte som jeg har preget. Alle kanter er svampet med Walnut Stain eller Dusty Concord. Hjørnestemplet er stemplet med WS og er fra PSX.













Ha en finfin søndag...

fredag 4. februar 2011

Hjerte-boks-kort

Enda en Sizzix die som jeg synes er litt morsom ☺ Jeg simpelthen eeeeelsker Sizzix maskina mi og alle diesene. Synes det er så supert å kunne kutte mange kartong ark om gangen, samt chipboard, stoff, kork og masse mer.....
Her har jeg stanset ut en hjerteboks og ikke limt "hjerteflappen" bak fast, slik at det blir skriveplass i samme slengen. Pyntet med mullbery blomster, kakeserviett, bånd, punch fra Martha Stewart, charm og glitter. Gratulerer stemplet er fra Papirloftet, svampet kantene, blekket er Distress Brushed Cordoy og tilslutt litt glitter rund kanten på esken.



Bryllupskort.

Et bryllupskort i vintage stil. Ikke mye stempling på dette kortet, bortsett fra hjørnene. Det store hjertet er tørr embosset og svampet i kantene. Kantene på dekor arket er rufset opp, sydd med maskin og svertet de også. Ellers er det pyntet med mullberryroser, blonde, bånd, forskjellig metallpynt, halv perler, tags og et bilde fra internet.



Ha en fin helg...